17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

İLÇEMİZDE NÖBETÇİ TAKSİ UYGULAMASI BAŞLADI

TAKSİCİLER, AYLIK NÖBETÇİ TAKSİ LİSTESİ OLUŞTURMA KARARI ALDI TAKSİCİLER, AYLIK NÖBETÇİ TAKSİ LİSTESİ OLUŞTURMA KARARI ALDI
Kategori Genel Haberler

İlçemizde nöbetçi taksi uygulamasına geçildi. Eczanelerde yürütülen sistemi benimseme kararı alan taksiciler, aylık nöbetçi taksi listesi oluşturma kararı aldı.

Arhavi Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından gerçekleştirilen liste yaz ve kış uygulaması olarak ikiye ayrıldı. Kış saati 22.00 – 07.00 saatleri arasında, yaz saati ise 24.00 – 07.00 saatleri arasında aktif olarak nöbetçi taksi uygulaması gerçekleştirilecek. Karar alınan uygulama 1 Ağustos 2018 Çarşamba günü başlatılacak.

Son Düzenlenme Pazartesi, 30 Temmuz 2018 15:20