18.12.2018 Son güncelleme: 18.12.2018, 10:09
BAŞKAN HEKİMOĞLU SPORCULARA KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU SPORCULARA KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Kategori Spor

Türkiye Tenis Federasyonu bünyesinde Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis Kulübü tarafından gerçekleştirilen 8-9-10 Yaş Yaz Kupası müsabakaları tamamlandı. Arhavi Tenis Kompleksi’nde bir hafta boyunca 55 sporcuyla kıyasıya devam eden turnuvanın final müsabakaları yapıldı.

Baş Hakem Haluk Torun ve Hakemler Avni Palyoş ile İsmail Sungur’un yönettiği turnuvada 9 – 10 Yaş Bayanlar ve Erkekler final müsabakaları oynandı. Turnuvanın final seremonisinde yerini alan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçemizde ev sahipliği yaptığımız tenis müsabakalarının keyifle geçtiğini belirtti. Sporculara aldıkları derecelerden dolayı tebrik eden Başkan Hekimoğlu plaket ve madalyalarını takdim etti.

8-9-10 Yaş Yaz Kupası’nda Dereceye Girenlerin Listesi:

• 9 Yaş Erkekler:
  1. Bartu ÖZBEDEN