15.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN NEDİME LÜTFİYE GÜNAL ÖĞRENCİ YURDU’NA ZİYARET

YURT, 2018 – 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR YURT, 2018 – 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı olan Nedime Lütfiye Günal Öğrenci Yurdu’na ziyarette bulundu. Yurt ziyaretinde Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da yer aldı. Nedime Lütfiye Günal Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Yalman gelen konuklarını kapıda karşıladı.

2018 – 2019 eğitim öğretim dönemine hazır olduklarını belirten Müdür Yalman, 64 erkek ve 108 kız örenci olmak üzere toplamda 172 öğrenciye hizmet vereceklerini dile getirdi. Sürekli büyüyen ve gelişen ilçemizde üniversite inşaatının tamamlanmasının ardından 350 kişilik yurt inşaatı projesinin olduğunu belirten Belediye Başkan Hekimoğlu ile İlçe Başkanı Yıldız, projenin hızlanması adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirttiler.

Son Düzenlenme Pazartesi, 30 Temmuz 2018 14:24