17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

FESTİVAL KOMİTESİNDEN ANLAMLI KARAR

FESTİVAL HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI BU YIL MERHUM OSMAN AKDEMİR ANISINA YAPILIYOR FESTİVAL HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI BU YIL MERHUM OSMAN AKDEMİR ANISINA YAPILIYOR
Kategori Genel Haberler

Geçtiğimiz günlerde vakitsiz ve ani bir kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan ve sporu çok seven merhum Osman Akdemir için Festival İcra Komitesi tarafından anlamlı bir karar alındı. Böylece bu yıl festival spor etkinlikleri içerisinde yer alan Halı Saha Futbol Turnuvasını merhum Osman Akdemir’in anısına yapılması yönünde komite tarafından hayata geçirildi.

İlçenin sevilen ve sayılan siması olan ve aynı zamanda bir dönem Üçırmak Köyü Muhtarlığı yapan Akdemir, aynı zamanda Motorlu Taşıyıcılar kooperatifinin de üyesiydi. Toplum tarafından tanınan, bilinen ve herkesçe sevilen bu değerli kişinin aynı zamanda spora olan ilgisi de malumudur. Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde toplanan festival komitesine başvuruda bulunan Arhavi Muhtarlar Derneği vasıtasıyla festival icra komitesi başkanı ve aynı zamanda belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun başkanlığında alınan kararla 46.sı düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali bünyesindeki halı saha futbol turnuvasının merhum Osman Akdemir anısına düzenlenmesi kararı alınmış oldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 30 Temmuz 2018 11:25