17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

8-9-10 YAŞ YAZ KUPASI FİNAL MÜSABAKALARI SÜRÜYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU DERECEYE GİREN SPORCULARA PLAKET VE MADALYALARINI TAKDİM ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU DERECEYE GİREN SPORCULARA PLAKET VE MADALYALARINI TAKDİM ETTİ
Kategori Spor

Türkiye Tenis Federasyonu bünyesinde Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis Kulübü tarafından gerçekleştirilen 8-9-10 Yaş Yaz Kupası müsabakalarının sonuna gelindi. Arhavi Tenis Kompleksi’nde bir hafta boyunca 55 sporcuyla kıyasıya devam eden turnuvanın final müsabakaları oynanıyor.

Baş Hakem Haluk Torun ve Hakemler Avni Palyoş ile İsmail Sungur’un yönettiği turnuvada 9 Yaş Tek Bayanlar, 9 Yaş Çift Bayanlar, 10 Yaş Tek Bayanlar, 10 Yaş Çift Bayanlar ve 10 Yaş Çift Erkekler final müsabakaları oynandı. Turnuvanın final seremonisinde yerini alan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçemizde ev sahipliği yaptığımız tenis müsabakalarının keyifle geçtiğini belirtti. Alanya, İstanbul, Ankara, Trabzon, Samsun, Ağrı, Artvin başta olmak üzere çeşitli illerden gelen sporcuları ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Hekimoğlu, sporcuları aldıkları derecelerden dolayı tebrik edip başarılarının devamını diledi. Final maçının ardından dereceye giren sporculara Başkan Hekimoğlu tarafından plaket ve madalyaları takdim edildi. 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü 9 Yaş Tek Erkekler ile 10 Yaş Tek Erkekler Final müsabakalarının ardından turnuva sonlandırılmış olacak.

Son Düzenlenme Cuma, 27 Temmuz 2018 14:40

Bu kategoriden diğerleri: 8-9-10 YAŞ YAZ KUPASI TAMAMLANDI »