18.12.2018 Son güncelleme: 18.12.2018, 10:09

HALK BANKASI ARHAVİ ŞUBESİ’NE YENİ MÜDÜR ATANDI

BAŞKAN HEKİMOĞLU, MÜDÜR KAYA’YA ZİYARETTE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU, MÜDÜR KAYA’YA ZİYARETTE BULUNDU
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

İlçemizde yıllardır hizmet veren Halk Bankası Arhavi Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde görev değişimi yaşandı. Halk Bankası Arhavi Şubesi Eski Müdürü olan Turgay Aksaray’dan boşalan müdürlük görevine İlkay Kaya atandı.

Müdür Kaya’yı yeni görevinde Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu makamında ziyaret etti. Başkan Hekimoğlu, Müdür Kaya’ya yeni görevinde başarılar diledi. Aynı zamanda bankada çalışan memurları da ziyaret eden Başkan Hekimoğlu’nun bu ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür İlkay Kaya, teşekkürlerini de ifade etti. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.