12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

HACILAR VE MUSAZADE MAHALLELERİNDE DUVAR ÇALIŞMASI HACILAR VE MUSAZADE MAHALLELERİNDE DUVAR ÇALIŞMASI
Kategori Fen İşleri

Hacılar ve Musazade Mahallelerinin birçok bölgesinde taş duvar çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Heyelan sorunlarının önüne geçmek adına başlatılan çalışmalar mahalle sakinlerinin memnuniyetiyle sürüyor.

Kısa bir zaman içerisinde tamamlanması beklenen çalışmalar ile birlikte her iki mahallede de önemli bir sorun çözüme kavuşmuş olacak. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından yürütülen Musazade Mahallesi Turnalar Mevkii ile yüklenici firma tarafından yürütülen Hacılar Mahallesi Özkazançlar Mevkii’nde Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Hekimoğlu, önceden tespit edilen bölgelerde yapılan taş duvar çalışmalarının olabilecek toprak kaymalarının önüne geçebilmek için oldukça önemli olduğunu belirterek söz konusu bölgelerdeki tahribatın giderilmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüleceğini ve ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde tekrar başlatılacağını dile getirdi.