12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

YUKARI HACILAR MAHALLESİ YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Fen İşleri

Yukarı Hacılar Mahallesi yol betonlama çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde yaklaşık 500 metrelik yolun betonlanması için başlattığı çalışmalarda sona gelinirken, Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu bölgede incelemelerde bulundu.

Başlatılan çalışmayla söz konusu bölgede betonlanması planlanan 500 metre yolun yaklaşık 400 metresi tamamlanırken, belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu betonlama çalışmaları tamamlanan güzergâhlarda incelemelerde bulundu. Başkan Coşkun Hekimoğlu çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirterek, beton yolun mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 23 Temmuz 2018 18:15

Bu kategoriden diğerleri: TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR »