19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03
KARŞILAŞMALAR ARHAVİ TENİS KOMPLEKSİ’NDE YAPILIYOR KARŞILAŞMALAR ARHAVİ TENİS KOMPLEKSİ’NDE YAPILIYOR
Kategori Spor

Türkiye Tenis Federasyonu bünyesinde Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis Kulübü tarafından önemli bir organizasyon daha ilçemizde start aldı. 8-9-10 Yaş Yaz Kupası adıyla başlayan karşılaşmalar Arhavi Tenis Kompleksi’nde yapılıyor.

Alanya, İstanbul, Ankara, Trabzon, Samsun, Ağrı, Artvin başta olmak üzere çeşitli illerden 55 sporcunun katıldığı turnuvanın açılış maçını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu başlattı. Bir hafta boyunca Arhavi Tenis Kompleksi’nde devam edecek karşılaşmalarla ilgili konuşma yapan Başkan Hekimoğlu, ev sahipliği yapılan bu önemli organizasyonda tüm ilçe halkını izlemek üzere tenis kompleksine davet ettiğini belirtti.