17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39
YUKARI HACILAR MAHALLESİ BETON YOL ÇALIŞMASI YUKARI HACILAR MAHALLESİ BETON YOL ÇALIŞMASI
Kategori Fen İşleri

Birkaç ay önce yapımına başlanan Yukarı Hacılar Mahallesi beton yol çalışması kaldığı yerden devam ediyor. Arhavi Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler yaklaşık 500 m lik yolun betonlanması için start verdi. Mahalle muhtarı Sedat Şermet’in de ekiplerle birlikte koordine ettiği çalışmada yol betonlama işi aralıksız sürüyor.

Havalarında müsaade etmesiyle birlikte çalışmaların çok kısa sürede tamamlanarak belirlenen etabın tamamlanması planlanmaktadır. Yukarı Hacılar Mahallesi Özkazançlar mevkii olarak da bilinen bölgeye, fore kazık dikilerek taş duvar yapılan yol geçişine kadar yapılacak olan betonlama tamamlandığında standardı yükselmiş ihtiyaca cevap verebilir bir konuma getirilmiş olacak. Gerek Arhavi Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü gerekse Yukarı Hacılar Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, söz konusu yolda betonlama çalışması yapıldığından yolun yaklaşık 10-15 gün gibi bir süre içerisinde trafiğe kapatılacağı bildirilmiştir. İlgili vatandaşların bu uyarıyı dikkate almaları önemle rica edilmektedir. Yukarı Hacılar Mahallesi yol betonlama çalışması en kısa sürede tamamlanıp hizmete sokulacaktır.