17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

İLÇE MÜFTÜSÜ SADIK HAVUZ’A VEDA YEMEĞİ

İLÇE PROTOKOLÜ İLÇE MÜFTÜSÜ HAVUZ’A HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ İLÇE PROTOKOLÜ İLÇE MÜFTÜSÜ HAVUZ’A HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ
Kategori Genel Haberler

İlçe Müftüsü Sadık Havuz’a veda yemeği düzenlendi. Organize edilen yemek programına İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Veda yemeği Falez Cafe – Restaurant’ta yapıldı. Düzenlenen yemekte İlçe Kaymakamı Ongu konuşma yaptı. İlçeye hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Ongu “7 yıldır ilçede Arhavi halkı ile barışık, yardımsever ve dostane tutumundan ötürü kutluyorum. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Yemekte kendisini yalnız bırakmayıp gelen misafirlerle tek tek ilgilenip, geldikleri için teşekkür eden İlçe Müftüsü Havuz, Arhavi’yi asla unutmayacağını ve Arhavi’den güzel hatıralarla ayrıldığını dile getirdi. Duygusal anların yaşandığı gece protokol üyelerinin Sadık Havuz’a ilçemize temsilen verdiği hediyelerle son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 17 Temmuz 2018 13:47