17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

BAŞKAN HEKİMOĞLU YAPIMI SÜREN MUSAZADE MAHALLESİ CAMİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

CAMİ İNŞAATININ YANINDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMALARI DA BAŞLIYOR CAMİ İNŞAATININ YANINDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMALARI DA BAŞLIYOR
Kategori Genel Haberler

Geleneksel Arhavi mimarisinden esinlenerek yapılan Musazade Mahallesi Cami inşaatı hızla sürüyor. Yapımı tamamlandığında toplamda 200 – 250 kişinin rahatlıkla ibadetini gerçekleştireceği caminin inşaatının yanında cami etrafında bulunan mezarlık çevresinde de çevre düzenlemesi çalışması başlıyor.

Hayırsever kişi, kurum ve kuruluşların desteği ile süren cami inşaatının yanında Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarını Arhavi Belediye Başkan Coşkun Hekimoğlu Ak Parti Arhavi İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve Musazada MAh. Muhtarı Sami Turna 'da yürütülen çalışmayı yakından inceledi. Cami inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve bu hızla sürmesi halinde belirlenen tarihten önce caminin ibadete açılacağını dile getiren Başkan Hekimoğlu, belediye olarak cami ve mezarlık etrafında çevre düzenlemesi çalışmalarına start verildiğini belirtti. Önümüzdeki günlerde söz konusu bölgede taş duvar çalışmasının başlayacağını da kaydeden Başkan Hekimoğlu, ilçe halkına şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 16 Temmuz 2018 16:04