19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

ATAMASI YAPILAN İŞ BANKASI ARHAVİ ŞUBESİ MÜDÜRÜ MUSTAFA KONYAR BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARETTE BULUNDU

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

Arhavi’de yıllardır hizmet veren İş Bankası şubesinde geçtiğimiz gün görev değişimi yaşandı. Arhavi İş Bankası’nda görevde kaldığı süre içerisinde sosyal İlişkileri, iş dünyası ve esnaflara karşı davranışları ile takdir toplayan ve sevilen Müdür Hüseyin Avni Konuşum’un Zonguldak Kilimli Şubesi’ne atanması sonrasında boşalan müdürlük görevine Mustafa Konyar atandı. Müdür Konyar, atamasının hemen ardından Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ziyarette bulundu.

Başkan Hekimoğlu ülke bankacılığında önemli yeri olan ve ilçemizde yıllardır hizmet veren İş Bankası’nın Arhavi Şube Müdürü olarak yeni görevinde başarılar dileyerek tebriklerini sundu. Arhavi’de olmaktan duyduğu mutluluğu belirten Müdür Konyar ise, Başkan Hekimoğlu’nun misafirperverliğinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret yapılan hoş sohbetin ardından sonlandırılmış oldu.

Son Düzenlenme Salı, 10 Temmuz 2018 15:33