15.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

HACILAR MAHALLESİ KANAL AÇMA ÇALIŞMASI

OLUŞABİLECEK SEL VE SU TAŞKINLARINI ÖNLEMEK ADINA KANALIN İÇİNDEKİ BİRİKMİŞ MALZEMELER TEMİZLENİYOR OLUŞABİLECEK SEL VE SU TAŞKINLARINI ÖNLEMEK ADINA KANALIN İÇİNDEKİ BİRİKMİŞ MALZEMELER TEMİZLENİYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi tarafından kanal temizleme çalışmaları sürüyor. Hacılar Mahallesi Yalıkent Sitesi civarındaki Aşağı Hacılar Deresi’nin yatağı suyun akışını kolaylaştırmak adına kanalın içinde birikmiş malzemeler temizleniyor.

Söz konusu bölge geçmiş yıllarda yaşanan yoğun yağışlar neticesindeki afet nedeniyle sel ve su baskınları oluşmuş çevredeki evler ve tarım arazileri büyük zarar görmüştü. Bu sorunun ortadan kaldırılması ve oluşabilecek herhangi bir taşkın olayının önlenmesi adına Arhavi Belediyesi tarafından kanalın içinde birikmiş malzemelerin temizlenmesi çalışması en kısa zamanda sonlandırılacak.

Son Düzenlenme Salı, 10 Temmuz 2018 14:53