19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK GÜREŞ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

MİNİK GÜREŞÇİLER İKİ AYRI TURNUVADAN ALDIKLARI BAŞARILARLA İLÇEMİZE GURUR YAŞATTILAR MİNİK GÜREŞÇİLER İKİ AYRI TURNUVADAN ALDIKLARI BAŞARILARLA İLÇEMİZE GURUR YAŞATTILAR
Kategori Spor

Artvin’de düzenlenen 38. Kafkasör Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında geleneksel Karakucak Güreşleri’nde Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü güreşçileri üstün başarılarıyla ilçemize gurur yaşattı.  Güreş takımı oyuncularından 6 sporcu 2lik., 1 sporcu ise 3. lük elde etti. Takım halinde Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde 7 sporcu olarak Kafkasör Karakucak Güreşleri’ne katılan takımımız güçlü rakiplerine rağmen adından söz ettirdi.

Kafkasör’de düzenlenen turnuvada çeşitli bölgelerden sporcuların katılımına rağmen Arhavi Belediyesi GSK sporcuları dereceye girmesini bildi. 30 kg’da Berat Durmuş, 35 kg’da Eren Hatinoğlu, 38 kg’da Gökmen Eksilmez ile İbrahim Kıllı, 47 kg’da Hasan Ali Pirge, 74 kg’da Serkan Özdin’in karşılaştığı müsabakalardan ikincilik, 42 kg’da Berk Gökdeniz’in karşılaştığı müsabakadan ise 3.lük elde edildi.

Öte yandan Adıyaman’da gerçekleştirilen Küçük Minikler 11 Yaş Türkiye Güreş Grup Şampiyonası’na Arhavi Belediyesi GSK Güreş takımı oyuncusu 52 kg’da Çınar Şiviloğlu damgasını vurdu.  Adıyaman Yeni Mahalle Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya 25 ilden toplam 600 sporcu katıldı. İlçemizi temsil eden Çınar Şiviloğlu 2. olarak göğsümüzü kabarttı.

Her iki turnuvanın da antrenörlüğünü yapan Kadir Dayanç önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek bu başarının oluşmasında önemli rol oynayarak desteklerini hiç esirgemeyen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkürlerini dile getirdi. Başkan Hekimoğlu ise, hem Adıyaman’da, hem de Artvin’de alınan bu başarılı sonuçtan ötürü takım hocasını ve sporcularını tebrik etti. Spora ve sporcuya destekte bulunup böyle geri dönüşler almanın mutluluk kaynağı olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Salı, 03 Temmuz 2018 15:06