22.07.2018 Son güncelleme: 20.07.2018, 7:21

ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTI VALİ ÖMER DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİ TOPLANTI VALİ ÖMER DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Genel Haberler

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında yapıldı. Arhavi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve müteşebbis heyeti de hazır bulundu.

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Hasan Özpervan yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyetine bilgi verdi. Toplantıda şuana kadar yapılmış işlemlerin genel bir değerlendirmesi yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Vali Doğanay ilçeden ayrıldı.

Son Düzenlenme Perşembe, 28 Haziran 2018 18:12