19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

İLÇEMİZDE “YAZ TENİS KURSU” BAŞLIYOR

KURSA KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATLARINI ARHAVİ TENİS KULÜBÜ’NE YAPABİLİRLER KURSA KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATLARINI ARHAVİ TENİS KULÜBÜ’NE YAPABİLİRLER
Kategori Spor

Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis Kulübü katkılarıyla ilçemizde Yaz Tenis Kursu başlıyor. Arhavi Tenis Kompleksinde verilecek kurs 3 Temmuz 2018 tarihinde start alacak. Her yaş grubuna hitap edecek olan kursa katılmak isteyenler müracaatlarını Arhavi Tenis Kulübü’ne yapabilirler.

Yaz dönemi boyunca tenis sporunu daha yoğun kitlelere yaymak ve bu sporu öğretmek amacıyla kursun açılmasına vesile olduklarını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, tenis severleri kursa katılmaları için davet etti.

Kurs için başvurular 26 Haziran – 3 Temmuz arası başlayacak. Kurs boyunca iki dönem olarak yapılması planlanan kursların ilk dönemi 3 Temmuz – 3 Ağustos 2018, ikinci dönemi ise 5 Ağustos – 5 Eylül 2018 tarihleri arasında verilecek. Ali Büyüklüoğlu, Osman Emiroğlu ve Avni Palyoş’un kurs eğitmenliği yapacağı Yaz Tenis Kursu, 8-18 yaş arası ve yetişkinler olarak iki kategoride ve haftanın 4 günü şeklinde verilecek.

Son Düzenlenme Salı, 26 Haziran 2018 11:13