17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

KALE MAHALLESİ’NDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

MAHALLEDE 3 AYRI NOKTADA BETONLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI MAHALLEDE 3 AYRI NOKTADA BETONLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI
Kategori Fen İşleri

Arhavi belediyesi tarafından ilçemiz mahallelerinde yürütülen yol betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi Fen İşleri ekiplerince Kale Mahallesinde 3 ayrı noktada yol betonlama çalışması yapılıyor.

Söz konusu bölgede geçtiğimiz günlerde açılan ham yolların ardından betonlama çalışmalarına geçildi. Kale Mahallesinde ayrıca ihtiyaç duyulan bazı güzergâhlar da betonlanmak suretiyle daha kullanışlı ve modern bir hale getiriliyor.

Dün Kale Mahallesi Tosunlar Mevkiinde yapılan yol betonlama çalışmalarının devamı olarak bu günde iki ayrı noktada çalışmalar sürdürüldü.

Bunlardan biri Mahalle sınırları içerisinde bulunan Fen Lisesi yurdu yanındaki yaklaşık 100 metrelik güzergâh betonlanmak suretiyle modern bir hale getirildi.

Bir diğer çalışma ise Fen Lisesi girişindeki yaklaşık 150 metrelik yolun betonlanma çalışması oldu. Çalışmaların söz konusu bölgede ve diğer mahallelerimizde de devam ettirileceği bildirildi. Çalışmaları Kale Mahallesi Muhtarı Ufuk Tosun da takip ediyor.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, betonlanmak suretiyle daha işlevsel ve kullanışlı hale getirilen yolların mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Başkan Hekimoğlu mahallelerimizde yürütülen yol çalışmalarının ihtiyaçlar doğrultusunda devam edeceğini belirtti.

Fen Lisesi Yanı

Fen Lisesi Yurdu Yanı