16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

ARHAVİ BELEDİYESİ VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

TÖREN GENCİNDEN YAŞLISINA YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ TÖREN GENCİNDEN YAŞLISINA YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Resmi Törenler

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizde Ramazan Bayramı coşkuyla kutlandı. Ramazan Bayramı nedeniyle bayramın ikinci günü Ak Parti İlçe Başkanığı’nda ve hemen ardından Arhavi Belediyesi başkanlık makamında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Artvin Milletvekili Adayı Muzaffer Çorbacı, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Parti binası ve başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretlerde gelen konuklarla tek tek görüşülüp yakından ilgilenildi. Başkan Hekimoğlu, vatandaşların ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Özellikle gençlerin yoğun ilgisi ve Başkan’a olan sevgisi dolayısı ile bu bayram da ayrıca dikkat çeken konu idi. Parti binası ve başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşma töreni hep birlikte çekinilen fotoğraflarla son bulmuş oldu.

Son Düzenlenme Cumartesi, 16 Haziran 2018 15:30