22.07.2018 Son güncelleme: 20.07.2018, 7:21

GENÇ TENİS AKADEMİSİ YAZ KAMPI TURNUVASI YAPILDI

BAŞKAN HEKİMOĞLU SPORCULARA KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU SPORCULARA KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Kategori Spor

Arhavi Belediyesi ile Arhavi Tenis Kulübü organizasyonuyla Genç Tenis Akademisi (GTA) Yaz Kampı Turnuvası yapıldı. Arhavi Tenis Kompleksi’nde 14 sporcuyla yapılan turnuva, final maçlarının oynanmasının ardından sonlandırılmış oldu.

Turnuvayı izleyenler arasında yerini alan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçemizde ev sahipliği yaptığımız ilk tenis kampının turnuva müsabakalarının keyifle geçtiğini belirtti. İstanbul ve Artvin’den gelen sporcuları ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Hekimoğlu, sporcuları aldıkları derecelerden dolayı tebrik edip başarılarının devamını diledi. Final maçının ardından dereceye giren sporculara Başkan Hekimoğlu tarafından madalyaları takıldı.

Turnuva sonunda dereceye giren sporcuların listesi:

GTA Yaz Kampı Turnuvası:

1. İdil KEHRİBAR
  2. Lara DERİN

GTA Yaz Kampı Cons. Turnuvası:

1. Orhan ALPAKYOL
  2. Elif GÜL