19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

MUSAZADE MAHALLESİ TURNALAR MEVKİ’DE YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA MİNNETTARLIĞINI DİLE GETİRDİ MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA MİNNETTARLIĞINI DİLE GETİRDİ
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından başlatılan yol betonlama çalışmalarında sona gelindi. Kısa bir süre önce Musazade Mahallesi Turnalar Mevki’de başlatılan betonlama çalışmaları tamamlandı. Bugün yapılan son beton dökme çalışmasının ardından güzergâh kurumaya bırakıldı. Caddenin bir kaç gün içerisinde ulaşıma açılması planlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde betona uygun hale getirilen zeminde betonlama işlemi yapıldı. Bakımsız yolların standardını iyileştirme adına başlatılan bu çalışmalar mahalle sakinlerinin de memnuniyeti ile sonuçlanmış oldu. Söz konusu bölgede incelemelerde bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yol betonlama çalışmalarının bittiğini akabinde hız kesmeden yine ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yol betonlama çalışmasının tekrar başlayacağını belirtti.