20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

GENÇ TENİS AKADEMİSİ YAZ KAMPI DEVAM EDİYOR

ARHAVİ TENİS KOMPLEKSİ ANTRENMAN PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR ARHAVİ TENİS KOMPLEKSİ ANTRENMAN PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Kategori Spor

Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis Kulübü önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. İlçemizde düzenlenen Genç Tenis Akademisi (GTA) 10 Yaş Yaz Kampı Arhavi Tenis Kompleksi’nde devam ediyor. 10 – 18 Haziran 2018 tarihleri arasında 10 yaş kız-erkek sporcuların yer aldığı çalışmalar Arhavi Tenis Kompleksi’nde gün boyu sürecek.

İstanbul ve Artvin’den toplam 14 sporcu ve 3 antrenörün yer aldığı antrenman programının dışında Mençuna Şelalesi ve Karagöl’e de doğa gezileri düzenlenecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, antrenman programı için ilçemize gelen misafirlere “Hoş geldiniz” diyerek ilçemizde tenis sporuna gönül verenler için böyle anlamlı organizasyonlarda ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Arhavi tenis kulübü başkanı Ali Büyüklüoğlu ise, Arhavi’de tenis kampı yapmanın amacının, sporcuların ve antrenörlerin, antrenmanların dışında doğa yürüyüşü ve kültür gezileri ile güzel bir kamp dönemi geçirmelerini sağlamak olduğunu belirterek, “İlk tenis kampımızı Genç Tenis Akademisi (GTA) ile yapıyoruz. Kendilerine ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyor başarılar diliyoruz” dedi.

Son Düzenlenme Perşembe, 14 Haziran 2018 10:33