20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ÇALIŞMALAR MUSAZADE MAHALLESİ’NDE TEKRAR START ALDI ÇALIŞMALAR MUSAZADE MAHALLESİ’NDE TEKRAR START ALDI
Kategori Fen İşleri

İlçemizde modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Musazade Mahallesi Turnalar Mevki’de devam ediyor.

Yapılan betonlama çalışması ile yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Vatandaşların desteği ile özverili bir şekilde yürütülen bu çalışmaların en kısa zamanda tamamlanıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır. Ayrıca fen işleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmalarının devam ettirileceği bildirdi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 11 Haziran 2018 14:27