18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

KADİR GECESİ VATANDAŞLAR CAMİLERE AKIN ETTİ

ARHAVİ BELEDİYESİ KANDİL SİMİDİ İKRAMINDA BULUNDU ARHAVİ BELEDİYESİ KANDİL SİMİDİ İKRAMINDA BULUNDU
Kategori Genel Haberler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutlayarak cami çıkışı kandil simidi ikramında bulundu. Ramazan ayını geçirdiğimiz şu günlerde hem orucunu, hem de ibadetini büyük bir huzur ve mutlulukla yerine getiren ilçe halkı Kadir Gecesi’nde camilere akın etti. Bu önemli gecede Yeni Cami’de Kadir Gecesi Programı düzenlendi.

Genç yaşlı, kadın erkek herkesin camiyi doldurduğu gecenin sonunda Arhavi Belediyesi vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile Ak Parti Artvin Milletvekili Adayı Muzaffer Çorbacı vatandaşların bu kutlu gecesini kutlayarak ikramda bulundu. Mübarek Kadir Gecesi’nin ruhunu yaşamak ve yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla vatandaşlara ikramda bulunulduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, bu vesile ile Kadir Gecesi’nin tüm İslam âlemi ve halkımız için hayırlara vesile olmasını dilediğini belirtti.