18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

MNG İLKOKULU’NDA 2017 – 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI

ÖĞRENCİLER BÜYÜK BİR HEYECANLA KARNELERİNİ ALDILAR ÖĞRENCİLER BÜYÜK BİR HEYECANLA KARNELERİNİ ALDILAR

2017 - 2018 eğitim öğretim yılının tamamlanması münasebetiyle tüm öğrenciler bugün karnelerini aldılar. İlçemiz Mehmet Nazif Günal İlkokulu’nda karnelerini alan öğrenciler için bir tören düzenledi. MNG İlkokulu bahçesinde yapılan törene ilçe protokolünün de ilgisi yoğundu. Törene İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından karne töreninin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu yaptı. Eğitim öğretim yılı boyunca çok çalışıp yorulan öğrencilere seslenen Müdür Arslanoğlu, öğrencilere tatillerini iyi değerlendirip, yeni eğitim öğretim yılına hazır bir şekilde girmelerini istedi. Ardından günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Öğrencilere takdir ve teşekkür belgelerinin dağıtımı sırasında öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Tören sonunda halk oyunları gösterisi sunuldu ve akabinde sınıflarda öğrencilere ilçe protokolü tarafından karneleri verildi. Sevincin ve hüznün bir arada yaşandığı karne gününde tüm öğrencilere iyi tatiller dileyen Başkan Hekimoğlu, öğrenim hayatlarında başarı temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Cuma, 08 Haziran 2018 15:12