18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

İLÇE KAYMAKAMI ONGU VE BELEDİYE BAŞKANI HEKİMOĞLU HACILAR İLK/ORTAOKULU’NU ZİYARET ETTİ

ZİYARETTE SOSYAL BİLGİLER VE TÜRKÇE KORİDORLARI GEZİLDİ ZİYARETTE SOSYAL BİLGİLER VE TÜRKÇE KORİDORLARI GEZİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Hacılar İlk/Ortaokulu’nda açılışı yapılan Sosyal Bilgiler ve Türkçe koridorlarına Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ziyarette bulundu. Açılışın yapıldığı gün yoğun işleri nedeniyle şehir dışında bulunan Başkan Hekimoğlu’nu okul müdürü Levent Toraman ve öğretmenler kapıda karşıladı. Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu da yer aldı.

İlçe Kaymakamı Ongu, Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler yıl boyu tasarlanan Sosyal Bilgiler ve Türkçe koridorlarını gezerek öğrencilerden yapılan projeyle ilgili bilgiler aldılar. İlçe protokolünün ilgiyle incelediği projelerin ardından program çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 07 Haziran 2018 14:27