17.10.2018 Son güncelleme: 17.10.2018, 11:01

ÖZEL ARHAVİ KOLEJİ MEZUNİYET TÖRENİ

ÖĞRENCİLER HÜZNÜ VE SEVİNCİ BİR ARADA YAŞADILAR ÖĞRENCİLER HÜZNÜ VE SEVİNCİ BİR ARADA YAŞADILAR

Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Özel Arhavi Koleji, 2017-2018 yılsonu münasebetiyle mezuniyet töreni düzenledi. Son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen mezuniyet töreni okulun konferans salonunda yapıldı. Öğrencilerin mezuniyet töreni etkinliğine İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, okul müdürü Ahmet Kavaz, öğretmenler, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende açılış konuşmasını okul kurucu müdürü Çetin Demirkaya yaptı. Öğrencilere yeni başlayacak olan hayatlarında başarılar dileyen Demirkaya, Özel Arhavi Koleji okul birincisi Kübra Öztürk tebrik etti. Okul birincisi Kübra Öztürk, okulun yaş kütüğüne adını temsil eden plakayı alkışlar eşliğinde çakmasının ardından dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından plaketleri verildi. Öğretmenler de öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki yükseköğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Son Düzenlenme Perşembe, 07 Haziran 2018 12:06