18.12.2018 Son güncelleme: 18.12.2018, 10:09

BAŞKAN HEKİMOĞLU, HÜSEYİN GÜRKAN LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle söyleşi programında bir araya geldi. 2017 – 2018 eğitim öğretim yılının kapanmasına sayılı günler kala öğrencilerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nda başarılı olabilmeleri ve motivasyonlarını arttırabilmeleri amacıyla düzenlenen “Onlar Da Bu Okulda Okudular” söyleşi programının konuğu Başkan Hekimoğlu idi.

Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleşen programda ilk olarak Okul Müdürü Hakan Soydan kısa bir konuşma yaptı. Ardından Başkan Hekimoğlu için hazırlanan slayt gösterisi sunuldu. Sahneye davet edilen Başkan Hekimoğlu, hayat tecrübelerini, yaşadığı zorlukları ve kariyeri ile ilgili başarıya giden deneyimlerini anlattı. Öğrencilerin hiç sıkılmadan dinledikleri söyleşinin sonunda Başkan Hekimoğlu, güncel ve sosyal yaşama dair merak edilen soruları cevapladı. Hoşça vakit geçiren öğrenciler program sonunda Başkan Hekimoğlu’na teşekkürlerini iletti. Söyleşinin ardından öğrencilerinin hazırladığı münazara gösterisi katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Son Düzenlenme Perşembe, 31 May 2018 16:13