20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

ARHAVİ BELEDİYESİNDEN MUHTEŞEM RAMAZAN EĞLENCESİ

ARHAVİ HALKI VE ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ ARHAVİ HALKI VE ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Arhavi Gösteri Merkezinde Ramazan Şenliği programı düzenlendi. Etkinlik ilçe halkı tarafından büyük beğeni toplarken özellikle çocukların neşeleri görülmeye değerdi.

“Ramazan Eğlencesi” adı altında düzenlenen programda Karagöz ile Hacivat, balon şov, semazen gösterisi, pandomim, palyaço gösterisi, Aşuk ile Maşuk gibi birçok çocuklara yönelik eğlence etkinliği yapılırken ayrıca halk oyunları gösterileri de ilgi gördü.

Program kapsamında ayrıca “Kültür Pazarı” adı altında Arhavi Halk eğitim merkezi kursiyerleri tarafından üretilen hediyelik eşya ve materyaller Arhavi gösteri merkezi etrafında kurulan stantlarda sergilendi.

Etkinliğe ilçe kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu da katılarak çocuklarla birlikte oldular. Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu duyarlı velilere ve çocuklara katılımları nedeni ile teşekkür etti. Hekimoğlu ayrıca katkıları nedeni ile İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne etkinliğe ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Çocukların eğlendiği şenlik gece boyunca coşkuyla devam etti. Minik çocuklar organizasyonun gerçekleşmesine sebep olan Başkan amcalarına program sonunda teşekkürlerini sundular.

“Kültür Pazarı Günleri” yaz boyunca her cumartesi gecesi devam edecek.

Son Düzenlenme Pazar, 27 May 2018 01:06