20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

ARHAVİ BELEDİYE SPOR YILDIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI

YILDIZLAR TÜRKİYE FİNALLERİ’NDE YILDIZLAR TÜRKİYE FİNALLERİ’NDE
Kategori Spor

Arhavi Belediye Spor Yıldız voleybol takımımız, Giresun’da oynanan Yıldız Erkekler Yarı final maçlarında oynadığı üç maçın üçünü de kazanarak Türkiye Finallerine yükseldi.  Yıldız takımımız Konya ilinde oynanacak Türkiye Finallerinde ilçemizi temsil edecek.

Türkiye voleybol federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Yarı Final ilk maçında Arhavi Belediye spor yıldız takımımız,  Samsun DSİ takımını 3- 0 yendi. İkinci maçta Ordu takımı ile karşılaşan ekibimiz bu maçı da 3-1 kazandı. Yarı finallerin son maçında ise Giresun Bulancak ekibiyle karşılaşan temsilcimiz bu maçı da 3-1'lik skorla kazanarak adını Türkiye Finallerine yazdırdı.

Takım antrenörü Erdal Gençoğlu iyi bir hazırlık döneminin ardından oynadıkları final müsabakalarında iyi bir performans ortaya koyarak Türkiye Finallerine gitmeyi hak ettiklerini belirtti. Gençoğlu, başta takıma her zaman güvenini ve desteğini esirgemeyen belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere, tüm genç oyunculara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise Türkiye Finallerine yükselen yıldız takımı tebrik ederek, bu yıl efeler liginde ilçemizi temsil edecek olan A takımımızın ardından, yıldız takımımızın da ortaya koyduğu bu başarı ile bir kez daha gururlandıklarını belirtti ve Türkiye Finallerinde takıma başarılar diledi.

Türkiye Finalleri 13 -21 Haziran tarihleri arasında Konya ilinde oynanacak.

Son Düzenlenme Cumartesi, 26 May 2018 14:32