20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ

PROGRAM ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİ PROGRAM ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi mezuniyet töreni Arhavi Gösteri Merkezi’nde düzenlenen programla gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Okul Müdürü Yücel Bayrak, kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende açılış konuşmasını okul müdürü Bayrak yaptı. Bayrak konuşmasında mezun olan öğrencilerin başlayacak olan yeni hayatlarında başarı temennisinde bulundu.

Okul birincisi olan Oğuzhan Yağcı okulun yaş kütüğüne, adını temsil eden plakayı alkışlar eşliğinde çaktı. İlçe Kaymakamı Ongu ve Belediye Başkan Vekili Kurdoğlu tarafından okul birincisi Yağcı’ya ödülü verildi. Programın finalinde mezun olan öğrenciler müzik eşliğinde kep atma törenini gerçekleştirdiler.

Son Düzenlenme Cuma, 25 May 2018 16:11