11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53

ARHAVİ BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMI DEVAM EDİYOR

İFTAR PROGRAMI RAMAZAN AYI BOYUNCA SÜRECEK İFTAR PROGRAMI RAMAZAN AYI BOYUNCA SÜRECEK
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının desteğiyle yapılan iftar yemeği organizasyonunu devam ediyor. İl Özel İdaresi binasında gerçekleştirilen programa ramazan ayının ilk gününden itibaren halkın ilgisi sürüyor.

Her akşam iftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte yapılan duaların ardından iftar yemeğine katılan misafirler hep beraber oruçlarını açıyor. Belediye Başkanı Hekimoğlu, belediye ve hayırsever iş adamları ile birlikte bu yıl da halkımızla iftar sevincini birlikte yaşadıklarını belirterek, iftar yemeği programının 30 gün boyunca devam edeceğini hatırlattı ve halkımızı organize ettikleri iftar yemeklerine davet etti.

Son Düzenlenme Cuma, 25 May 2018 16:02