20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

MUSAZADE MAHALLESİ HAM YOL AÇMA ÇALIŞMASI

ARHAVİ BELEDİYESİ İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGELERDE YOL AÇMAYA DEVAM EDİYOR ARHAVİ BELEDİYESİ İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGELERDE YOL AÇMAYA DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri

Aynı anda şehrin birçok noktasında faaliyetlerini yürüten Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri, ilçedeki yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmaların bir tanesi de ilçemiz Musazade Mahallesi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi yanı olarak bilinen Kenan Evren Caddesi’nin devamında devam ediyor.

Söz konusu bölgede yapılan yeni konutlar nedeniyle Arhavi Belediyesi tarafından ham yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları takip eden mahalle sakinleri açılan ham yolun ulaşım sorununun rahatlaması adına büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yaparak Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na katkılarından ötürü teşekkürlerini sundu. Açılan ham yolun ardından bölgedeki inşaatların tamamlanmasıyla yol, modern ve estetik bir görünüme kavuşturulmuş olacak.

Son Düzenlenme Perşembe, 24 May 2018 11:29