20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

MUSAZADE MAHALLESİ’NDE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

ÇALIŞMALAR MAHALLE SAKİNLERİ TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR ÇALIŞMALAR MAHALLE SAKİNLERİ TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi’nin şehir merkezinde başlattığı kilit taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi Mng Caddesi’ndeki yan cadde olan Atıf Tüzün Caddesi’nde kilit taşı döşeme çalışmaları sonlandırılıyor.

Ana güzergahların tamamlanmasıyla yan caddelerde yürütülen kilit taşı döşeme çalışmaları ile bölge son derece çağdaş ve modern bir görünüme kavuşmuş olacak. Yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirildiği alan, mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Kilit taşı döşeme çalışmaları ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda devam edecek.

Son Düzenlenme Çarşamba, 23 May 2018 15:17