20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

ARHAVİ BELEDİYE SPOR ERKEK VOLEYBOL TAKIMINDAN BOMBA TRANSFER

TAKIM, YENİ TRANSFERLERİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE BAŞLADI TAKIM, YENİ TRANSFERLERİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE BAŞLADI
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu 2017 – 2018 yılı 1. Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Arhavi Belediye Spor Erkek voleybol takımı Efeler Ligi için hazırlıklarını sürdürüyor. İlimizi voleybolun süper ligi olan Efeler Ligi’nde temsil edecek takımımız transferleriyle adından söz ettirmeye şimdiden başladı.

İki sezon Halkbank forması giyen ve bu sezon Ankara ekibiyle yollarını ayıran tecrübeli pasör Mustafa Ramazanoğlu sarı-siyahlı ekiple anlaştı. 2014 – 2015 sezonunu Arkas Spor’da şampiyonlukla noktalayan 1979 doğumlu tecrübeli pasör, önceki yıllarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Arçelik ve Beşiktaş’ta da mücadele etti.

Son Düzenlenme Çarşamba, 23 May 2018 14:48