20.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

ADALET BAKANI ABDÜLHAMİT GÜL ARHAVİ’DE KARŞILANDI

GÜL, AMCASININ VEFATI NEDENİ İLE ARTVİN’E GELDİ GÜL, AMCASININ VEFATI NEDENİ İLE ARTVİN’E GELDİ
Kategori Genel Haberler

Adalet Bakanı Sayın Abdülhamit Gül, Ardanuç ilçesinde yaşayan amcasının vefatı nedeni ile Artvin’e geldi. Abdülhamit Gül’ü, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile geldiği Arhavi’de Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Artvin il ve ilçe Belediye Başkanları ve Arhavi Ak Parti ilçe teşkilatı karşıladı.

Hemşerimiz olan Adalet Bakanı Sayın Abdülhamit Gül, Artvin’in Ardanuç ilçesinde yaşayan amcasının vefatı nedeni ile geldiği memleketinde, Artvin’in giriş kapısı olan Arhavi’de, protokol mensupları ve vatandaşlar tarafından karşılanarak kendilerine taziyede bulunuldu. Bakan Gül daha sonra Ardanuç içesine hareket etti.

Abdülhamit Gül’ün amcası Tevfik Gül’ün cenazesi bugün Ardanuç merkez camiinde İkindi Namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Peynirli Köyü’nde defnedilecektir.

Arhavi Belediyesi olarak merhuma Allahtan Rahmet, Sayın Adalet bakanımız Abdülhamit Gül’e ve ailesine sabırlar diliyoruz.

Son Düzenlenme Pazar, 20 May 2018 15:05