16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

ARHAVİ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ŞİİR DİNLETİSİ

PROGRAMDA OKUNAN ŞİİRLER DAVETLİLER TARAFINDAN İLGİYLE DİNLENDİ PROGRAMDA OKUNAN ŞİİRLER DAVETLİLER TARAFINDAN İLGİYLE DİNLENDİ

Arhavi Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiir dinletisi düzenlendi. Etkinliğe protokol üyelerinin ilgisi yoğundu. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Şiir okuyan öğrencilerin okudukları şiirler bir yana, etkinlik için süslenen sahne de ilgi odağı oldu. Birbirinden güzel şiirler ardı ardına okununca dinletiye katılan konukların yüzlerinde hafif bir tebessümle birlikte duygulu anlar yaşandı. Okulun salonunda programı hazırlayan Okul Müdürü Mustafa Al, öğretmenler ve öğrenciler programın kusursuz geçmesi için büyük çaba sarf ettiler. Programın sonunda Başkan Hekimoğlu, gerçekleştirilen şiir dinletisinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek programı hazırlayanlarla tek tek görüşüp tebrikte bulundu.

Program sonunda Çanakkale gezisi dolayısıyla geziye katılan öğrenciler, belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’na destekleri nedeni ile teşekkür ederek çiçek, plaket ve hediye takdim ettiler.