28.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

KAYMAKAM ONGU VE BELEDİYE BAŞKANI HEKİMOĞLU’NDAN ARHAVİ TİCARET ODASI’NA ZİYARET

GÜNDEM, YENİ YÖNETİMİ TEBRİK VE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İDİ GÜNDEM, YENİ YÖNETİMİ TEBRİK VE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İDİ
Kategori Genel Haberler

İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ile Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Geçtiğimiz ay Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için yapılan seçimin ardından tekrar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçilen Atıf Kesim ve yönetim kurulu üyeleri gelen konuklarını kapıda karşıladı.

İlçe Kaymakamı Ongu ve Başkan Hekimoğlu yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni dönemde başarılar dilediler.  Düzenlenen toplantıda aynı zamanda Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. AROSB Bölge Müdürü Hasan Özpervan, bugüne dek yapılan çalışmaları özetledi. Yapılması planlanan konuların ardından toplantı genel değerlendirmelerle son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 17 May 2018 15:56