28.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

ARHAVİ BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMI BAŞLADI

RAMAZAN AYININ İLK İFTARI AÇILDI RAMAZAN AYININ İLK İFTARI AÇILDI
Kategori Sosyal İşler

Ramazan ayının ilk gününden itibaren Arhavi Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının desteğiyle iftar yemeği organizasyonunu başlatıldı. İl Özel İdaresi’ne bağlı olan ve eski öğretmen evi binası adıyla da bilinen binada gerçekleştirilen bu organizasyona halkın ilgisi yoğundu. Öğrencilerin de katıldığı iftar yemeğinde Başkan Hekimoğlu gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.

Bu senenin ilk iftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte yapılan duaların ardından iftar yemeğine katılan misafirler hep beraber oruçlarını açtılar. Organizasyon hakkında konuşan Başkan Hekimoğlu, belediye ve hayırsever iş adamları ile birlikte bu yıl da halkımızla iftar sevincini birlikte yaşadıklarını belirterek gelen misafirlere teşekkür etti. İftar yemeği programları 30 gün boyunca devam edeceğini dile getiren Hekimoğlu, Arhavilileri organize ettikleri iftar yemeklerine davet etti.

Son Düzenlenme Çarşamba, 16 May 2018 20:36