19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03
TÖREN CUMHURİYET İLK/ORTAOKULU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ TÖREN CUMHURİYET İLK/ORTAOKULU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Genel Haberler

10-16 Mayıs tarihleri arasını kapsayan Engelliler Haftası, Cumhuriyet İlk/Ortaokulu tarafından düzenlenen program ile kutlandı. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Cumhuriyet İlk/Ortaokulu’nun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen program ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yapılıp şiirler okundu. Ardından skeç ve tiyatro gösterileri yapıldı. Ardından kutlama programında engelli öğrenciler tarafından sunulan gösteriler izleyemeye gelenler tarafından çok beğenildi. Tüm engelleri kaldıran, mutlulukları gözlerindeki okunan bu çok özel insanlarımız adeta tüm sorunlarını bir günlüğüne bir kenara atmışlardı. Program çekinilen fotoğrafların ardından son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 15 May 2018 15:08