23.07.2018 Son güncelleme: 23.07.2018, 8:54

ARHAVİ ANADOLU LİSESİ’NDE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI SERGİSİ AÇILDI

SERGİLENEN PROJELER OLDUKÇA İLGİ GÖRDÜ SERGİLENEN PROJELER OLDUKÇA İLGİ GÖRDÜ

Arhavi Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı yapıldı. Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Fuarın açılışının yapılmasının ardından ilçe protokolü sergilenen projelerle ilgili öğrencilerden bilgi alarak tek tek inceledi. TÜBİTAK Bilim Fuarıyla ilgili konuşma yapan Okul Müdürü Mustafa Al, bilim fuarlarının gençlerin bilimin önemini kavramalarında ve birçok teorik bilginin gerçek yaşamda kullanabilmelerinin önünü açtığını belirterek emeklerinden ötürü öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Fuarı gezen Başkan Hekimoğlu ise, öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmaları sonucunda ortaya çıkarılan her projenin çok önemli olduğunun altını çizerek öğrencileri tebrik etti.