28.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

DÜZENLENEN ETKİNLİKTE BAŞKAN HEKİMOĞLU VE ÖĞRENCİLER KAN BAĞIŞINDA BULUNDU DÜZENLENEN ETKİNLİKTE BAŞKAN HEKİMOĞLU VE ÖĞRENCİLER KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Kategori Genel Haberler

2017-2018 eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi’nde kan bağışı etkinliği düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Lise öğrencilerine kan bağışının önemini ve bilincini aşılamak, gençlere sosyal sorumluluğu arttırmak adına gerçekleşen etkinlik yoğun ilgi gördü. Seyyar kan alma aracına gelen öğrenciler, yetkililer tarafından gerekli steril ortamda yapılan çalışma ile kan verdiler. Etkinliği ziyaret eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da kan verenler arasına katıldı. Bahçede gerçekleşen etkinlikle beraber öğrenciler eğitim öğretim yılının son günlerinin yaşandığı şu günlerde doyasıya eğlenmenin keyfini yaşadılar.