19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI

ÇALIŞMALARIN ARDINDAN BÖLGENİN ÖNEMLİ BİR SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞACAK ÇALIŞMALARIN ARDINDAN BÖLGENİN ÖNEMLİ BİR SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ihtiyaç duyulan bölgelere taş duvar çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz aylarda Boğaziçi Mahallesi Münevver Çarmıklı Caddesi’nde aşırı yağışlar nedeniyle oluşan sel ve su baskınlarına önlem olması amacıyla yürütülen menfez çalışmasının ardından yine aynı bölgede taş duvar çalışmaları başlatıldı.

Yürütülen taş duvar çalışmalarına incelemelerde bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu; “Mahallede kod farkından dolayı oluşan su baskınlarını tahliye etmek amacıyla yapılan menfez açma çalışmasının ardından yine aynı bölgede taş duvar çalışmasına devam ediliyor. Taş duvar çalışmasının ardından söz konusu yol daha güvenli hale getirilmiş ve bölgenin önemli bir sorunu çözüme kavuşmuş olacak. Şimdiden ilçe halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi. Start verilen taş duvar çalışmasının yanında çevre düzenlemesi çalışmaları da devam edecek.

Son Düzenlenme Salı, 15 May 2018 13:24