28.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

GENÇLİK MERKEZİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMASI

ÇALIŞMALAR ARHAVİ BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILIYOR ÇALIŞMALAR ARHAVİ BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi çevre düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fen işleri ekipleri tarafından Gençlik Merkezi etrafında çalışmalar başlatıldı. Yapılan yeşillendirme ve kaldırım kilittaşı çalışmalar ilçe halkı tarafından da olumlu bir şekilde karşılandı.

İlçenin önemli projeleri arasında yerini alan Gençlik Merkezi inşaatının tamamlanmasının ardından söz konusu bölge olan Sahil Caddesi’nde belediye ekipleri çevre düzenlemesi çalışmalarına start verdi. Çalışmaları bizzat yerinden takip eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, söz konusu bölgede çalışmaların büyük bir özenle yürütüldüğünü, tamamlanmasının ardından bölgenin modern bir görünüme kavuşacağını belirtip çalışmaların ilçe halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Çevre düzenleme çalışmaları ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Salı, 15 May 2018 12:57