20.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET PROGRAMI YAPILDI

8. DÖNEM MEZUNLARININ HEYECANI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU 8. DÖNEM MEZUNLARININ HEYECANI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

2017-2018 eğitim öğretim yılı faaliyetini sürdüren Arhavi Meslek Yüksekokulu tarafından kuşak bağlama ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Arhavi Gösteri Merkezi’nde yapılan kuşak bağlama ve mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fikret Sözbilir ilçe protokolüne, bütün davetlilere, meslektaşlarına, öğrenci velilerine ve öğrencilere törene katıldıkları için hoş geldiniz diyerek teşekkür etti. Okullarında nitelikli eleman yetiştirmek için çabaladıklarını ifade eden Sözbilir, iş dünyasına adım atmak üzere 8. dönem mezun olacak öğrencilere başlayacakları yeni hayatlarında başarı temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi sunuldu. Akabinde bölümlerde ve yüksekokul bazında dereceye giren öğrencilere protokol mensupları tarafından belgeleri takdim edildi. Başkan Hekimoğlu, okul genelinde dereceye girerek başarı elde eden ilk üç öğrenciye günün anısına maket serender hediye etti. Ardından törende sezon boyunca büyük başarı gösterip mezun olan öğrencilere kuşak bağlama töreni yapıldı. Tören mezun olan öğrencilerin kep atarak hatıra fotoğrafları çektirmeleri ve eğlenmeleriyle son buldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 14 May 2018 16:08