16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

GAYE ÇARMIKLI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

ÖĞRENCİLERİN BAYRAKTAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDEKİ GÖSTERİLERİ OLDUKÇA İLGİ GÖRDÜ ÖĞRENCİLERİN BAYRAKTAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDEKİ GÖSTERİLERİ OLDUKÇA İLGİ GÖRDÜ

İlçemiz Gaye Çarmıklı Anaokulu öğrencileri tarafından Anneler Günü Programı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Programa katılan konukları Okul Müdürü Hasan Gölcükçü ve öğretmenler girişte bizzat karşıladılar.

Bayraktar Kültür Merkezi’nde yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul öğretmenlerinin sunumu ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu Anneler Günü’ne özel rontlar, skeçler ve dans gösterileri ile devam etti. Anaokulu öğrencilerinin sahnedeki sevimli halleri izlemeye gelen davetliler tarafından oldukça beğenilip bolca alkışlandı. Yaklaşık iki saat süren ve Anneler Günü’ne özel hazırlanan program, birbirinden güzel ve duygulu anlar yaşanarak sona erdi.