28.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ İLGİ GÖRDÜ

HALK EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN HAZILANAN GECEYE İLÇE PROTOKOLÜNÜN DE KATILIMI OLDU HALK EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN HAZILANAN GECEYE İLÇE PROTOKOLÜNÜN DE KATILIMI OLDU
Kategori Genel Haberler

Arhavi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Türk Halk Müziği dalında konser gerçekleştirildi. Bayraktar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Koro şefliğini Özlem Demirkır Duymuş’un yaptığı ve güzel halk müziği ezgilerinin okunduğu programda, konuklar eğlenceli saatler geçirdiler. Yaklaşık iki saat süren koro katılımcılardan tam not aldı.