23.07.2018 Son güncelleme: 23.07.2018, 8:54

BAŞKAN HEKİMOĞLU ARHAVİ MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

SÖYLEŞİ PROGRAMINDA BAŞKAN HEKİMOĞLU MERAK EDİLEN SORULARI YANITLADI SÖYLEŞİ PROGRAMINDA BAŞKAN HEKİMOĞLU MERAK EDİLEN SORULARI YANITLADI

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri ve öğrencileriyle düzenlenen söyleşide buluştu. Arhavi Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü ile Spor Yönetimi bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Sporda Kariyer Buluşmaları” adlı söyleşiye Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Arhavi Halk Eğitim Merkezi binası çok amaçlı salonunda gerçekleşen programda ilk olarak Spor Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi Fatih Mehmet Parlar tarafından açılış konuşması yapıldı. “Sosyal Belediyecilik ve Spor” konulu söyleşide sahneye davet edilen Başkan Hekimoğlu, belediyecilik ve belediyenin yapmış olduğu sportif faaliyetlerle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Başkan Hekimoğlu, bu sene ilçemizde gurur kaynağı olan Arhavi Belediye Spor erkek voleybol takımının Efeler Ligi’ne çıkmasında zafere giden yolculuğunu anlattı. Arhavi Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanındaki faaliyetlerini öğrencilere anlatan Başkan Hekimoğlu, önceliklerinin alt ve üst yapı çalışmaları olduğunun altını çizerek sosyal belediyecilik anlayışını da yürüttüklerini belirtti. Öğrencilerin sıkılmadan dinlediği ve yaklaşık 1,5 saat süren program sonunda Başkan Hekimoğlu’na plaket takdim edildi.