16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK SATRANÇ OYUNLARI ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR

OYUNCULAR TURNUVADA İLÇEMİZE GURUR YAŞATTILAR OYUNCULAR TURNUVADA İLÇEMİZE GURUR YAŞATTILAR
Kategori Spor

Geçtiğimiz hafta sonu Trabzon’da satranç turnuvası düzenlendi. Türkiye Satranç Federasyonu Trabzon İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Çarşıbaşı Bahar Satranç Turnuvası’na bireysel satranç sporcularının yanı sıra Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncuları da katıldı.

5 – 6 Mayıs 2018 tarihlerinde Çarşıbaşı Kapalı Spor Salonu’nda keyifle yapılan müsabakaların ardından dereceye girenler açıklandı. Yaklaşık 150’ye yakın sporcunun yer alıp kıyasıya mücadele ettiği turnuva sonucunda Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncuları göğsümüzü kabarttı. Açık, Yıldız ve Küçükler kategorilerinin yer aldığı turnuvadan Arhavi Belediyesi GSK ve aynı zamanda milli takım oyuncuları Oktay Yiğit Yüksel Yıldızlar kategorisinde 1., Tunahan Yıldız Açık kategorisinde 2. ve Zekeriye Yıldız Açık kategorisinde 3. oldular. Satranç oyuncularını tebrik eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kulübün satranç eğitmeni Ramil Javadov ve sporcuları tebrik ederek sporculara başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 07 May 2018 14:10