17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

ARHAVİ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE VE İSTANBUL GEZİSİ İÇİN YOLA ÇIKTI

ULAŞIMA DESTEK VEREN BAŞKAN HEKİMOĞLU, ÖĞRENCİLERE İYİ YOLCULUKLAR TEMENNİSİNDE BULUNDU ULAŞIMA DESTEK VEREN BAŞKAN HEKİMOĞLU, ÖĞRENCİLERE İYİ YOLCULUKLAR TEMENNİSİNDE BULUNDU

Arhavi Anadolu Lisesi öğrencileri Çanakkale ve İstanbul’da yapılacak olan gezi için yola çıktı. Okul öğrencilerine yönelik düzenlenen gezi programı Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, öğretmenler ve öğrenci velileri tarafından okul bahçesi önünden yolcu edilmesiyle start almış oldu.

Arhavi Belediyesi’nin ulaşıma destek verdiği gezi programına 9. , 10. ve 11. sınıf öğrencilerden olmak üzere toplamda 42 kişi katılıyor. Çanakkale’nin tarihe ışık tutan yerlerini görmek, şehitlerimizi anmak ve büyük zorluklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı’nı daha iyi anlamak ve yaşamak akabinde İstanbul’daki önemli ve tarihi yerleri yerinde görmek amacıyla düzenlenen gezinin önemine değinen Başkan Hekimoğlu, öğrencilere iyi yolculuklar temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 07 May 2018 12:01